11 Kasım 2015 Çarşamba

Rüya kapıları, astral seyahat, lucid rüyalar

RÜYA KAPILARI, ASTRAL SEYAHAT, LUCİD RÜYALAR

Dört adet rüya kapısı vardır:
1. Kapı: Uyumakla uyanıklık arasındaki zamandır. Uykuya daldığının farkındalığını yakalamakla başlar. Bedenin unutulduğu andır. Bu durumda rüya görürken dışarıdaki sesleri de duyabilirsiniz.
Bunun için egzersiz yapılabilir. Tam uykuya dalacakken uyumamak, uyumaya başlarken vazgeçip sonra tekrar uykuya dalmaya başlamak gibi. Bu böyle birkaç defa tekrarlanmalıdır. Bu egzersiz bedeni uykuya dalmış gibi düşündürmede önemlidir.
2. Kapı: Rüya içinde başka bir rüyada uyanmaktır. Başka bir değişle, rüya içindeyken rüyada olduğunun fark edilmesi ve başka bir rüyaya bilinçli olarak geçilmesidir.
3. Kapı: Ustalık gerektirir. Astral seyahatin başlangıcıdır. Bu kapıya ulaştıysanız gerçek dünyadan ayrılmışsınızdır. 1. Kapıdaki rüya bedeni ile gelip yattığınız yerden fizik bedeninizi görmektir.
4. Kapı: Üç şekli vardır.
1. Dünyadaki soyut yerlere bilinçli yolculuk yapmaktır.
2. Dünya dışındaki gezegenlere, boyutlara gitmek, Spatyoma gitmek ve bedensiz varlıklarla iletişim kurmak. Burada bedensiz varlıklardan korkmayın. Size zarar vermezler, yardımcı olurlar.
3. Başkasının rüyasına girmek ya da uyanık olduğu ana gitmek. Ustalık gerektirir. Astral seyahatin ileri aşamasıdır.
Astral Seyahat:
Bilinç fizik bedenin dışına yansır. Astral beden, fizik bedene psikolojide < gümüş="" kordon=""> denilen bir kordonla bağlıdır. Göbekten bağlanıldığı düşünülür.
Astral seyahate başlamadan önce kendinizi hazırlamalısınız. Üstünüzde rahat giysiler olmalı ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda bulunmalısınız. Rahatsız edilmeniz bedene ani dönüş yapmanıza neden olabilir. Böyle bir durum karşısında yapacağınız en iyi şey uyumaktır. Uyku sırasında ani dönüşün olumsuz etkileri kaybolur.
Negatif düşüncelere sahip olduğunuz bir dönemde denemeyin. Bu başarısızlığa neden olabilir ki, başarsanız dahi negatif enerjileri çekeceğinizden olumsuz etkilenirsiniz. Az yemek yemiş olmanız geçişi kolaylaştırır. Korkmayın, korku olumsuzluklara neden olur. Kalp rahatsızlığınız varsa denemeyin. Zihninizi boşaltın. Ne isterseniz, ne düşünürseniz onun gerçekleşeceğini bilin. Vücutta seğirmeler, kulakta çınlamalar olması normaldir. Endişelenmeyin, bir süre sonra geçecektir.
Sırt üstü yatın ve gevşeyin. Nefesinize odaklanın ve nefes çalışmaları yaparak sakinleşin. Nefessiz bekleme aralıklarını daha uzun tutun. Gideceğiniz yeri ve bedeninizi terk edeceğinizi düşünün. İlk denemeniz kısa olmalı, bulunduğunuz odada kalmalı ve 1-2 metre uzaklaşmalısınız. Kendinizi ve bulunduğunuz odayı seyredin. Bedene çok yakın durursanız sizi geri çekecektir. Geri dönmek için bunu istemeniz yeterli. Çaba harcamanıza gerek yoktur.
Rüyada Uyanma:
Bastırılmış duygular rüyada uyanmayı kolaylaştırır. Acıkmış veya susamış olarak uyuyun. Baş ucunuza sevdiğiniz bir yiyeceği veya bir bardak su koyun. Rüyada ona uzandığınızda rüya içinde uyanın.
Bir nesne seçin. Günlük hayatta onu gördüğünüzde kendinize rüyada olup olmadığınızı sorun. Rüyada olmadığınızı anlamak için bir işaret bulun. Örneğin saçınızı çekebilirsiniz. Bilinç rüyadayken de aynı soruları sormaya başlar. Böylece rüyada olduğunuzun farkına varabilirsiniz. Kendinize günlük sorular sormanız da rüyada olduğunuzu fark etmenizi kolaylaştırır.
Rüyanın bilinçli halidir. Rüyada olduğunuzun farkındasınızdır. Bu tip rüyaları hem izlersiniz, hem de rüyaya katılırsınız. Gerçekleşecek olaylar tamamen sizin isteğinize bağlıdır. Ne isterseniz onu yapabilirsiniz. Uçabilirsiniz, atlayabilirsiniz, düşebilirsiniz. Acı hissetmezsiniz, tamamen özgürsünüz. Rüyaya istediğiniz gibi yön verebilirsiniz.
SEDA ERAY


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder