3 Ekim 2015 Cumartesi

Rüya Analizi

Rüya Analizi


Rüya analizi kişiye özel, hatta kişinin farklı günlerine özel olmalıdır. Semboller herkes için aynı şekilde yorumlanamaz, herkes için farklı anlamlar içerebilir. Rüyanın tamamına bakılarak kişinin psikolojik ve fiziksel durumu da göz önüne alınmalıdır. Yanlış bir yorum, kişinin yanlış yönlenmesine yol açabilir. Yeterliliği olmayan kişilere rüyalarınızı anlatıp yorumlatmak sizi gereksiz olumsuzluklara itebilir. Rüyalarınız size özel verilmiş mesajlardır. Bu yüzden anlatacağınız kişileri dikkatli seçmelisiniz. 
SEDA ERAY

4 yorum:

  1. Bu semboller konusunu biraz açarmısınız

    YanıtlaSil
  2. Doğrudan görebildiğimiz rüyalar olmakla birlikte, rüyalar çoğunlukla semboller aracılığı ile mesaj verir. Atlarız, koşarız, uçarız, deniz, hayvanlar vs görürüz. Bunların hepimiz için başka başka anlamları olabilir.
    Bunu şöyle bir örnekle açıklayabilirim. Ben rüyamda trende yolculuk yaptığımı gördüğümde, bu benim rüyam için hayatımın akışı anlamına gelirken sizin için çok daha farklı bir anlam taşıyabilir. Aynı şekilde başka birisi rüyasında akarsu gördüğünde bu onun için hayatının akışı anlamını taşırken benim için başka bir anlam ifade edebilir.

    YanıtlaSil